baggrund

Baggrund

Mit navn er Davood Ansari og jeg er autoriseret psykolog tilknyttet den offentlige sygesikring. Jeg er uddannet fra såvel Tehran som Københavns Universitet og har derfor to psykologfaglige uddannelser bag mig. Jeg har arbejdet som psykolog siden 1986 og er i dag selvstændig privatpraktiserende psykolog med egen praksis i København centrum.

Tidligere var flygtninge og indvandrere i krise omdrejningspunktet for mit arbejde som psykolog og konsulent, og denne erfaring har givet mig et stort indblik i forskellige kulturer, og i, hvordan de bidrager med både udfordringer og ressourcer til det enkelte menneske. En af mine grundholdninger er således, at hvert menneske skal behandles unikt - en holdning som jeg vægter højt i mine metoder og i mødet med den enkelte. I dag spænder mit arbejdsfelt bredt og jeg har klienter med både dansk og udenlandsk baggrund. Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi og familieterapi og tager samtidig i mod klienter i alle aldre – børn, unge og voksne.

Jeg taler flydende dansk, engelsk, farsi og dari.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder i overensstemmelse med reglerne for etik for nordiske psykologer og er underlagt reglerne om tavshedspligt.

behandlingsmetoder

 

Herberget.

At være menneske
er som at være et herberg.
Hver morgen ankommer en ny.

En glæde, en depression, en smålighed,
momenter af vågenhed kommer,
som en uventet gæst.

Byd dem alle velkommen
og bevært dem alle!
Selv hvis de er en flok sorger,
som med vold tømmer dit hus
for dets møbler,
skal du stadig behandle hver gæst med respekt.
Han rydder måske dit hus,
så der bliver plads til en ny glæde.

Den mørke tanke, skammen, ondskabsfuldheden,
mød dem leende i døren,
og inviter dem ind.

Vær taknemmelig for enhver, der kommer.
For hver enkelt er sendt
som en vejleder fra det inderste.

~Rumi~